Welkom op de site van mijn coachingspraktijk Aislinn!

Aislinn is een bijzondere Keltische naam die staat voor ‘droom‘ en ‘visie‘; woorden die ik als thema’s beschouw voor de verschillende trainingen die ik aanbied.

Ik zal me eerst even aan je voorstellen. Ik ben Annalin van Putten, transpersoonlijk therapeut, dramaturg en schrijfster.

Tijdens mijn opleiding tot transpersoonlijk therapeut heb ik mij gespecialiseerd in de archetypering van de vrouwelijke identiteit- en seksualiteit, en in de telepathische functie van dromen.

Het onderzoek naar de archetypering van de vrouwelijke identiteit en seksualiteit is voor mij een doorlopend onderzoek en zet ik voort door mijn onderzoek om te werken tot een boek, maar ook door trainingen te ontwikkelen die aansluiten bij verschillende thema’s die ik heb onderzocht.

Om dieper op bepaalde thema’s of facetten van het vrouw-zijn in te kunnen gaan, ga ik met enige regelmaat samenwerken met verschillende inspirerende trainers. Denk hierbij aan een thematische training-, workshop of lezing. Dit aanbod heb ik in samenwerking met de trainers ontwikkeld en zal via de praktijk onder de naam 4Femmes worden aangeboden. Het is mijn ambitie om 4Femmes te laten uitgroeien tot een stichting.

Wat kun je de komende tijd verwachten van Aislinn?
*Je kunt bij mij terecht voor transpersoonlijke coaching; waarin persoonlijke- of existentiële vraagstukken- of problemen nader onderzocht worden;

*wanneer je wilt werken aan een modern(er) zelfbewustzijn als het gaat om jouw vrouwelijke identiteit- of seksualiteit, zijn er bij Aislinn meerdere trajecten mogelijk.

De centrale vraag die in deze coaching staat is: hoe zou je jouw (vrouwelijke) identiteit en/of seksualiteit (anders) willen vormgeven? Zonder dat je rekening hoeft te houden met de vrouwbeelden die er al zijn, of met (maatschappelijke- of culturele) verwachtingen die aan vrouwen gesteld worden.

Dit kun je onderzoeken in het door mij ontwikkelde ‘Trût!’- traject; een vast onderdeel in mijn praktijk.

Of je kunt eens in de zoveel tijd een training, workshop of lezing volgen die ik aanbied via 4Femmes. Via deze website of de sociale kanalen van Aislinn kun je hiervan op de hoogte blijven;

* In het coachingstraject ‘Aislinn’ staat een verdieping in dromen en het eigen onderbewustzijn centraal.

Meer informatie over de verschillende trajecten vind je onder het kopje ’transpersoonlijke coaching’, of onder ‘4Femmes’.

Digitaal platform
Een actieve en open dialoog is niet alleen inspirerend, maar ook noodzakelijk wanneer het gaat om het definiëren van een moderne(r) vrouwelijke identiteit- en seksualiteit.

Via Instagram, Facebook en LinkedIn zul je als volger wekelijks ‘uitgenodigd’ worden om mee te praten en vooral mee te denken. Er zullen filmpjes, blogs, artikelen, cartoons, en vragen gedeeld worden die hopelijk prikkelend genoeg zullen zijn om een gesprek of zelfs discussie aan te wakkeren.

Op het digitale platform zullen ook de trainers zich aan je voorstellen, en worden er regelmatig updates gegeven over de trainingen, workshops en lezingen.

Volg Aislinn dus ook op:

*https://www.instagram.com/aislinn4femmes/

*https://www.facebook.com/Aislinn-543708966566974/

*https://www.linkedin.com/in/annalin-van-putten-08517b206/

Boek
Ik ben mijn onderzoek ‘De emancipatie van de ‘hoer’ aan het omwerken naar een boek. In dit boek onderzoek ik de archetypen ‘hoer’ en ‘moeder’; twee dominante archetypen die nog steeds van invloed zijn op het hedendaagse vrouwbeeld, maar ook op de beeldvorming rondom vrouwelijke seksualiteit.

Hoe zijn deze archetypen ontstaan? Hoe dominant en bepalend zijn ze (nog) in deze tijd, in verschillende generaties? Beperken ze de ontwikkeling van de vrouwelijke identiteit- en seksualiteit, of bieden ze ook mogelijkheden?

Ik hoop het boek dit jaar af te ronden. Tot die tijd zal ik via de sociale kanalen enkele inkijkjes geven in de verschillende hoofdstukken.

Ik heb in de afgelopen jaren al enkele artikelen over dit onderwerp gepubliceerd. Onder het kopje ‘artikelen’ vind je de meest actuele publicaties.

Mijn CV en werkervaring

2004-2009: BA Theaterwetenschappen en MA Theatre Studies aan de Universiteit van Utrecht;

2014-2019: Transpersoonlijke Psychologie, Filosofie, Zingeving & Spiritualiteit aan de Academie voor Geesteswetenschappen.

2009-2020: dramaturg, studieloopbaanbegeleider, vertrouwenspersoon, onderwijscoördinator, schrijfster;

2020-heden: transpersoonlijk therapeut coachingspraktijk Aislinn, schrijfster, dramaturg,

2023-heden: opleiding Criminologie, strafrecht en victimilogie

Certificaten en trainingen

2015: stage bij droomcoach Nicoline Douwes Isema;

2015: stage bij droomcoach Anne-Berthe van Chastelet;

2018: certificaat masterclass ‘Wereldreligies en hun omgang met sterven en dood’;

2019: certificaat masterclass ‘Muziek en spiritualiteit’;

2019: certificaat masterclass ‘Het numineuze’; o.l.v. Dr. Tjeu van der Berk.